Slimmer Bouwen

Installateur van centrale verwarming

Slimmerbouwen uit Waanrode werd in 2015 opgericht door Ward Hadermann en specialiseert zich in alle (vernieuwende) technieken in de woningbouw en kleine bedrijven. Wij plaatsen voornamelijk verwarmingsinstallaties met warmtepompen en gasketels. Door onze specifieke specialisatie in hernieuwbare energie kunnen wij u ook voor deze technieken zeer goed adviseren.
Contacteer ons Liever meteen een offerte?
Ons engagement om van uw project een succes te maken
Graag snel prijs voor uw project?
Zelf online offerte berekenen
  • Dienstverlening van A tot Z
  • Gecertificeerd installatiebedrijf
  • Gratis offerte en advies

Onze activiteiten

G

Installatie en herstelling gasketels

Een moderne condensatieketel op gas is zuinig en efficient. Gasketels van Viessmann bestaan ook als doorstromer en met ingebouwde boiler voor warm water, volgens de behoefte van elk huis. De prijs voor een gasketel is eerder laag. Wij verzorgen de hele installatie, dus ook aanpassingen van de schouw wanneer nodig.

Vraag vrijblijvend advies
W

Installatie en herstelling warmtepompen

Een warmtepomp is de meest milieuvriendelijke oplossing voor verwarming voor nieuwbouw en renovatie. Een warmtepomp werkt op elektriciteit en kan uw woning ook verkoelen in de zomer. Wij helpen u kiezen tussen een lucht-water warmtepomp of een geothermische warmtepomp. Ideaal hierbij is vloerverwarming en een goede isolatie. Een hybride warmtepomp levert de beste prestaties in combinatie met een cv-ketel op gas of mazout.

Vraag vrijblijvend advies

Slimmer Bouwen

Slimmerbouwen werd in 2015 opgericht door Ward Hadermann en specialiseert zich in alle (vernieuwende) technieken in de woningbouw en kleine bedrijven. Wij plaatsen voornamelijk verwarmingsinstallaties met warmtepompen en gasketels. Doordat onze specifieke specialisatie in hernieuwbare energie kunnen wij u ook voor deze technieken zeer goed adviseren. Ondertussen zijn we uitgegroeid tot een klein bedrijf met 3 werknemers, waarbij we veel belang hechten aan klantentevredenheid en een goede opvolging van al onze projecten, ook na uitvoering van de werken blijven wij bereikbaar voor onze klanten.

De specialist bij u in de buurt

Wij zijn actief in: Scherpenheuvel-Zichem, Diest, Tienen, Hoegaarden, Linter, Boutersem, Glabbeek-Zuurbemde, Tielt-Winge, Landen, Zoutleeuw, Geetbets, Bekkevoort, Kortenaken, Hasselt, Zonhoven, Herk-de-Stad, Halen, Heusden-Zolder, Lummen, Alken, Beringen, Diepenbeek, Nieuwerkerken (Limb.), Tessenderlo.